Grattis Anders!

Idag fyller min lillebror 20 år. Ett stort grattis och lycka till på Systembolaget.

image170

Påskpyssel

Idag har vi haft en riktigt mysig pysseldag. Jag och min systers sambo Morgan har turats om att "övervaka" barnen vid pysselbordet. Miranda, fem år, har suttit hela dagen. Hon är fantastiskt duktig och tålmodig. Jag beundrar hennes uthållighet eftersom jag nog aldrig har orkat sitta vid pysselbordet och vara kreativ i mer än sex timmar i streck. Så här såg det ut i morse när vi började och resten av familjen låg och sov. I bakgrunden sitter Arvid tre år som redan nu kan klicka sig vidare för att titta på motor-cross-videos på youtube. Eftersom jag inte har någon mus utan bara "touchpad" på den bärbara så tror jag att det är bra träning för motoriken.

image168

Tio timmar efter att den första bilden togs satt Miranda kvar vid pysselbordet och fortsatte skapa, och nu med pappa Morgan vid sin sida som var lika kreativ som hon. Arvid har förälskat sig i punchar och kan sitta och trycka så länge det finns papper. Det tog dock bara två minuter för dem att somna när vi hade städat och borsta tänderna får de göra i morgon bitti.

image169

Grattis Joachim!

Igår fyllde vår arbetskamrat och favorit i Bohuslän år. Ett stort grattis till dig  Joachim med hälsning från alla på RO.

image167

Påskägg för oss scrappare

Doodlebug har ett jättegulligt påskägg för alla scrappare. Det innehåller brads, band, blommor, paljetter och söta gummifigurer. Har du en scrappande vän så tycker jag att du ska försöka få tag i påskägget med dessa fantastiska våriga färger och ge bort. eller kanske gömma i scrapphörnan.

image166

Grattis Anneli

En fördel med att ha kortskapande som fritidsintresse är att man håller koll på födelsedagar. Tyvärr så upptäckte jag idag att jag har missat min svägerskas födelsedag. Hon fyllde år i måndags, så idag har jag gjort ett litet kort med min älskade hjärte-ko från Penny Black till henne. Grattis i efterskott Anneli.

image165

Inspiration från Doodlebug

Jag älskar Making memories kollektioner och har massor av brads från dem. Nu har Doodlebug tagit vid och fullföljt temat med färger i Pastel, Bright och Primary. Jag har fastnat för Bright-kollektionen.

Här är bradsen, som har lite "sockerglasyr" på sig för att skapa lyster.

image162
De har också jättefina blings här är även de i serien Bright.

image163

Doodlebug har skapat fina band av papper som är mycket lättare att montera än tygbanden. Här är en bild på de som de kallar för Paper frills.

image164

Ytterligar påsk-kort

Jag älskar påsken, det är den definitiva starten på våren. I helgen så har jag gjort några fler kort som ger mig härliga känslor. Tulpaner är en underbar påskblomma och här har jag använt en Quickutz.

image158

Fler tulpaner och även en kyckling från Quickutz

image159

På kortet nedan har jag låtit det mönstrade pappret från Urban Lily bestämma.

image160

Födelsedagar på jobbet!

I förra veckan så fyllde min före detta chef 40 år, och vi ska uppvakta honom i veckan som kommer. Kortet är gjort enkelt och stilrent i blått och beige, och återigen har jag använt en skiss av Lina, den här gången nr 4 som finns här.

image156

Vår trevliga tjej i receptionen fyller år i början av nästa vecka och till henne har jag gjort ett kort med papper från Me and my big ideas efter Linas skiss nr 3.

image157