Bokmärken

Jag har gjort bokmärken till mormor och farmor. En perfekt present till de båda eftersom de läser mycket båda två. Farmor har fått blått tema och mormor som är rödhårig har fått ett kort i beiget och rött.

bokmärke

bokmärke mormor

Mitt första alster

Mitt första kort är ett grattiskort till mamma på hennes 50 årsdag.
Jag har använt cardstock från Bazzil till kortet och de utstansade blommorna, och ett mönstrat papper köpt hos Papperbiten. Bokstäverna kommer i från månadspaketet som även det är köpt hos Pappersbiten.

157524-16
mammas födelsedag

Skapa Hobby

Skapa hobbyIgår var jag på Skapa Hobby på Hornsgatan i Stockholm. Oh, vilken underbar affär och vilken service. Jag är ganska ny i "branchen" men jag fick underbar hjälp och kände mig så välkommen. Tusen tack till tjejen som jobbade i butiken och som gav mig så många tips, råd och tydliga instruktioner till mina nya verktyg.
Bland annat så köpte jag en skärmaskin från Fiskars, eylets och verktyg för att sätta in öljetter, guld- och silvertråd, chalk och ny stämpeldyna från Versa color. Nästa vecka ska jag gå tillbaka och titta på alla stämplar som fanns i butiken. Om ni har möjlighet så rekommenderar jag ett besök på Skapa Hobby, min nya favoritaffär.

Scrapbookstore

Nu har jag bestämt mig för att försöka inleda min blogg med en översikt att allt de material som jag har att tillgå när jag scrappar och gör kort. Nedan följer det som jag har köpt på scrapbookstore.se

Temakit hjärtan Deni Michelle
temakit hjärtan


Paper pad 8x8 Lavender and lace
lace och lavender

Penna Calligraphy Lila
lila penna

Material från Weralena

Jag har shoppat lite från Weralena också bland annat en limpenna/embossingpenna, Perfekt att använda till att limma smådetaljer men man kan även använda den som embossingpenna!
Penna

Jag stämplar jättemycket och älskar att göra födelsedagskort så jag har köpt en stämpel med grattistext också.
Reprint Grattis

Och så köpte jag några olika färger med kortset (Posie Pink- Light Rosey  - Light Black -  Fresh)
157524-8157524-6157524-7157524-5 


Månadspaket från Pappersbiten

Nu har jag äntligen börjat komma igång med mitt scrappande och för mig är det ren terapiverksamhet. Sedan två veckor är jag sjukskriven för utmattningsdepression och klippa och klistra är allt jag orkar med just nu. Jag älskar papper i olika former och strukturer och jag har precis beställt månadspaket från Pappersbiten. Det första, som är från november innehåller; mönstrat papper från Urban Lily och Cherry Arte och matchande cardstock från Bazzill. Dekorationerna består av minibrads i silver och guld från Making Memories och pappersblommor från Prima. Papperspaket november

Det andra paketet är från december och innehåller; mönstrat papper från KI-memories och Center City. Dekorationerna är alfabetstickers från KI-memories och Sprinkles från Queen&co. Cardstocken är blandade strukturer från Bazzill.
Månadspaket december

Vi får se vad jag kan skapa för spännande kort av alla dessa papper.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!