Inspiration från Craft Stamper maj 2007

De här två korten har jag gjort med inspiration av Craft Stampers majnummer. Det första är ett grattiskort till min systers man som fyllde år i början av juni.

image83

image84

Nedan så är ett grattiskort till mormor, eftersom hon är sömmerska så kändes det lite kul att dekorera kortet med knappar.
image85

Kort och LO till Torsten

Jag har en släktning som är sjuk och som fick föras till sjukhus i förra veckan. Han togs till geriatriken på Jakobsbergs sjukhus. Hans rum såg ut som de flesta sjukhusrum gör så jag vill pigga upp det lite och gjorde en LO med hans namn och några underbara foton på. Jag ville att alla som kommer och hälsar på ska se hur Torsten brukar se ut och se hans underbara skratt. Jag gjorde ett litet kort också som han har på sitt nattduksbord.

Detta är faktiskt den första LO jag har gjort (den är visserligen enkel, men det kändes viktigt när den ska vara på ett sjukhus).

image81


image82

Kort till brudpar, 40- och 60 åringar

Under kristihimmelfärdshelgen hade vi fler uppvaktningar och med ett dygns varsel så hann jag göra nödvändiga kort (min sambo hade helt enkelt glömt bort att berätta för mig vad som stundade).

Först gjorde jag ett mycket enkelt kort till ett bröllopspar. Jag använde en kombination av Beauty Queen och Emily tillsammans med papper från Karen Foster som jag fick i ett månadspaket förra året (tyvärr har Pappersbiten slutat med sina månadspaket och därför har jag ingen prenumeration längre).

image75

image76


Därefter så hade vi en 40-åring som skulle uppvaktas. Han är känd för att vara svag för rom, så en sådan flaska väntade tillsammans med detta kort (det roliga var att han var så ivrig på romen att han gick in i barskåpet och öppnade sin flaska långt innan vi hann ge den till honom).

image78

image77


Så till sist 60-åringen Göran som fick ett kort med stämpel från Holly berry och färger som ingick i en utmaning från Scrappiz; rosa, gult och grönt.

image80