Shopping hos Weralena

Nimage68u har jag shoppat lite mer hos WeraLena, som jag tidigare berättat så köper jag papper från Pappersbiten, och hos Weralena köper mycket av det andra. Här finns världens bästa limpenna och massor av dekorationsmaterial.
Förhoppningsvis så får jag ett paket i slutet av veckan och det jag har beställt är;

Massor av cellofanpåsar, nu för tiden så skickar jag inte kort i kuvert för jag tycker det är så krångligt att få ner korten. Jag lägger ett papper med adressatens adress och mig som avsändare framför kortets framsida och så frankerar jag på cellofanet. Hittills har Posten inte klagat så jag hoppas att det går bra.

Jag har köpt några quickutz-die också, tags och leaves, Förhoppningsvis får jag stor nytta av dem. Jag var tvungen att köpa nytt transparant embossingpulver också. Sedan jag började blanda ut mitt embossingpulver med micrapigment från Cosmic Shimmer så kan jag själv skapa de mest fantastiska färgerna och då går det åt lite extra med transparant pulver.

Häftkuddar var jag tvungen att köpa för jag har slarvat bort mina. Det är helt otroligt, jag har gått igenom hela huset och kan inte hitta dem. Nu vet jag hur livet är utan häftkuddar och det är inte roligt eftersom jag använder dem på nästan alla kort jag gör.

Jag har massor av papper hemma och fler kartor från DCVW, men nu hittade jag en svart-vit hos Wera-Lena som jag inte har, så jag blev tvungen att beställa den. Sist men inte minst så hitta jag jättesöta Prima-blommor  som är helt i mina färger (pastell). Ni ser dem här på bilden och förstår kanske varför jag inte kunde låta bli!

Det finns massor hos Weralena.se och om ni hellre vill bjuda på auktoner så finns Weralena numer hos Budera.se. Jag har fortfarande kvar mina auktioner hos Tradera och har inte riktigt bestämt mig för om jag ska byta eller inte. Jag tycker om layouten hos Tradera, men de tar ganska mycket betalt. Ni hittar mig i alla fall under mitt alias Annasof.

Pappersbiten; pennor från Sakura

I går fick jag min beställning från Pappersbiten.se  Jag vill verkligen rekommendera butiken, numer så köper jag all min cardstock härifrån. De har fantastisk service, och massor av spännande produkter. Hos pappersbiten så hittade jag pennorna jag länge letat efter; Sakura Soufflé och glaze. De är helt underbara; tusen tack Sanna. Dessutom köpte jag en sax; Honey Bee. Jag hade ingen aning om att det ens fanns så bra saxar. Jag måste säga att jag är i det närmast förälskad (även om jag kanske inte tycker om färgerna på den).

Det är framförallt till mina Penny-Black-kossor som jag har nytta av Sakura-pennorna och eftersom detta är mina favoritstämplar så kommer jag få mycket nytta av pennorna. Detta kort är dock gjort utan Sakura-pennorna och nästa gång ska jag visa hur det blev med!

image67
 

Grattiskort till min moster Agnetha

Jag har gjort ett kort till min lilla moster Agnetha som fyller år på söndag, hon har en klassisk stil och därför kändes det viktigt att kortet blev enkelt med flärd och klass.

image65

image66


Mina påskkort

Jag har gjort nästan trettio påskkort och nu är alla postade så jag kan visa några av dem här. Jag har haft två favoritstämplar och det är påskharen som syns nedan och så en stämpel från Penny Black som heter Hope with joy.

image58image59

image61

image62

image63

Papper från American crafts

Jag älskar American crafts papper. De är dubbelsidiga, lite tjockare, och finns i underbara färgkombinationer.
Här har jag använt ett papper från serien a la Carte som heter Panini. Jag har förstärkt motivet med matchande Stickles. Grattistexten är gjord i qk beauty queen.

image57