Min bror

Jag har gjort en lo om min bror Anders. Jag har använt mönstrade papper från Artic Frog och en massa brads från Making memories.


Den bästa moster man kan ha!

Jag älskar alla produkter från Doodlebug och ikväll har jag lyckats använda fler av dem på samma LO. Inspirationen fick jag från en skisstävling som Scrapperiet ordnat och här är mitt bidrag.


Fia skapar - Lo om mig

Det finns papper som behöver ligga i lådan ett tag innan man hittar inspirationen. Serien Shabby Chic från Junkitz har varit en sådan för mig. Först så gjorde jag ett "Glad sommar-kort" med papperna som ni ser nedan, och sedan lossnade det och nu har jag även använt denna underbara serie till en lo om mig och mitt skapande.


Lo - Lotta

Jag har scrappat min lillasyster Lotta. Hon är bara min lillasyter för de andra tre syskonen så är hon storasyster. Hur som helst så är hon helt fantastisk!

Clearstams från Stampedous, stenar från K&Company, mönstrat papper från Déjà Views, bokstäver och papper är förstärkt med perfekt pearls silver.


Västerviks främsta promenadpar

Mina föräldrar är ute och går nästan varje dag och på helgerna tar de långa promenader. Jag har gjort en liten lo där bakgrunden på bilderna (från Gränsö) varit viktigast. Det mönstade pappret är från Junkitz.


Bröllopskort; Anders och Susann

I helgen har vi varit på ett fantastiskt bröllop, och till brudparet gjorde jag ett enkelt litet kort.


Glad sommar!

Jag har gjort fyra Glad sommar-kort. Jag har försökt göra korten både personliga och olika.









Grattis Yvonne!

I måndags uppvaktade vi Yvonne på jobbet som nyligen har fyllt år. Papper från Bazzill och Fancy pantsy, Qk ballonger och Sunshine + Khaki-bokstäver.