Inspirerad av mina Penny-Black kossor

Jag gjorde fyra kort med mina kossor i går. Två av dem ser ni här:

image94

image95

Idag är det pysselväder!

Här på Lidingö har det nu regnat sedan i måndags, och idag är det gråare än tidigare. Det verkar inte ens finnas hopp om att få se någon sol idag. Därför har jag bestämt mig för att ägna dagen åt mina älskade Penny-Black-kossor..... Vi får se om det blir några färdiga kort till kvällen.

image93

Mitt bidrag till scrappizutmaningen v. 29

Veckans tema var sol, vind och vatten, och jag har gjort ett kort med texten "med vind i seglen".

image92

Inbjudan till Grillfest!

Jag har länge tänkt att ordna ett litet förråd med trevliga inbjudningar som man kan skicka till familj och vänner när man vill bjuda på mat eller fest. Detta är mitt första; På detta kort har jag för första gången använt clearstamps. Dessa är från Janlynn och heter Summer Fun.

image91

Arvid 3 år idag!

Idag fyller min systerson Arvid tre år. Han älskar traktorer så jag har klippt in en traktor med släp på insidan. Framsidan känns lite tom, kanske borde jag har lagt lite löv till grattisblomman som är gjord av Qk-hjärtan och brad från Making memories.

image89

image90

blått med nalle

blått med nalle

Mitt bidrag till scrappizutmaningen v. 27

Här kommer mitt bidrag till veckans scrappizutmaning.

image88

Mitt bidrag till förra veckan scrappizutmaning.

Kortet är gjort i all hast och superenkelt. Papper från American crafts, små hjärtan är en stämpen från Hero Arts och det stora hjärtat är från QK.

image87

Shopping hos Skapa hobby!

Jag har börjat gå ut och gå på lunchen igen. Det är så underbart skönt att komma ut en stund och hitta ny energi, även om jag missar en del av våra mysiga stunder runt lunchbordet på jobbet. Min bästa promenad är från Gamla stan där jag jobbar och till Söder där Skapa Hobby ligger. I går var jag och köpte en ny cutting-mat till min revolution. Det var minst sagt dags....... Min gamla är så sliten och den har till och med spruckit i kanterna. Jag köpte två Bazzill-papper också för tio kronor och ett nytt skärblad till min skärmaskin. Det är inte ofta man klarar sig så billigt undan hos Skapa, det fanns massor som lockade...........

Ny, och gammal cuttingmat! Min gamla har jag haft sedan januari.
Hur länge håller de för er?
image86